Bookingsystemer til hudpleje klinikker

Hvis du for ganske nylig har startet en hudplejeklinik op, står foran en åbning eller har været i gamet længe har du formentlig allerede opdaget, at det kan være en ganske stor belastning at holde styr på de mange forskellige reservationer og kunder, som gerne løbende skulle komme til.

Der er mange forskellige løsninger til dette. En er, at du husker dag fra dag, hvem der har bestilt tid. En anden er, at du slet ikke tager tidsbestillinger. En tredje er, at du skriver dem bookingerne ned i en bog. Men alle har de det tilfælles, at det kræver meget af DIG. Tid og overskud som nemt kunne komme dine kunder til gode.

En noget nær optimal løsning er at anskaffe dig et online bookingsystem. Udvalget kan være stort og uoverskueligt, og vi har derfor samlet en bred vifte af de allerbedste til hudplejeklinikker eller andre skønhedssaloner.

Gode bookingsystemer på markedet

Et velegnet bookingsystem til hudplejeklinikker skal primært kunne hjælpe dig med to ting: At booke aftaler og holde overblik over dine aftaler. Hvad der yderligere er behov afhænger super meget af, hvad du og din forretning har af individuelle behov.

Alt efter hvorvidt du behøver  et kasse- eller SMS-system, skal du være opmærksom på, hvad du forskellige bookingsystemer tilbyder.

Et af de mest kendte og benyttede i branchen er KlikBook.dk. Grundpakken henvender sig til enkeltmandsvirksomheder, som endnu ikke har registreret CVR-numre. Den koster kun 189 kroner om måneden, og for det får du adgang til næsten alle deres funktioner, gratis SMS-påmindelse og én kalender. Så snart, du får flere ansatte, kan du nemt opgradere – men det koster dog også mere.

En anden kendt virksomhed er HairTools. Som det ligger i navnet, er deres ydelser gode til frisører, men excellerer også til hudplejeklinikker. Godt nok er grundpakken væsentligt dyrere end konkurrenter, og du slipper næppe den første måned for under 2500 kroner, men tilgængelig er kvaliteten også derefter – for både dig og dine kunder.

De mange muligheder med online booking

Den første og måske vigtigste fordel ved et online bookingsystem er, at det bliver nemmere for dig, at være tilstede i salonen. Når du har travlt med kunder, ydelser, rengøring og alt midt i mellem kan det være en tidsrøver af format, pludselig at skulle tage telefonen eller tage mod kunder med overskud. Det kan et online bookingsystem nemt hjælpe med, da du kan nøjes med kun at tjekke op på bookinger, når det passer dig.

Derudover mindsker et online bookingsystem også sandsynligheden for, at du får afbud. Med SMS-påmindelser bliver dine kunder opfølgende husket på, at de har en aftale. Desuden kan de tilpasse deres tidsbestilling fuldstændig efter deres andre planer.

Hvis du drager fordel af de mange gode elementer ved et online bookingsystem, er en ting sikkert. Du får flere kunder, og øger derved dit salg. Du kan desuden håndtere flere kunder, da du undgår en masse spildtid forbundet med administrative opgaver. Så hvorfor skulle du dog vente med at tjene flere penge og hjælpe flere kunder med at se endnu bedre ud?